Gratis verzending vanaf €150
Altijd scherpe prijzen
I.v.m. verhuizing kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
KlantenserviceOver ons
085 060 7036
placeholder text

Hoe ons verhaal ooit begon

De Rie Masten is een echt familiebedrijf, opgericht in 1930 in Vreeswijk bij Utrecht. Momenteel gesitueerd in het havengebied van Werkendam. Vandaag wordt De Rie Masten reeds gerund door de derde generatie, met J.W. de Rie aan het roer.

Onze eigen fabriek

Op onze locatie in Werkendam is ook onze eigen fabriek gevestigd. Daar maken we al onze artikelen volledig in eigen productie, zodat we de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. Hier selecteren we ook zelf onze materiaalsoorten, want we staan er namelijk op dat we werken met de beste, duurzame houtsoorten.

Ons motto

Het motto van het bedrijf “Wij zorgen dat het rond komt” is doorheen die jaren ook niet veranderd. Of het nu om vlaggenmasten, scheepsmasten of speeltoestellen gaat, bij De Rie Masten zetten we altijd alles op alles voor de tevredenheid van onze klant.

Blijvende innovatie en verbetering

Sinds 2016 zijn wij begonnen met het realiseren van een webshop om ons assortiment voor onze klanten overzichtelijk te maken en het bestelproces te vereenvoudigen. Dit sloeg zodanig aan, dat we in 2020 besloten deze verder uit te breiden. Zo werken we constant aan innovatie en verbetering binnen ons bedrijf, zonder onze eigenheid te verliezen.

Niet alleen vlaggenmasten

Dankzij onze ligging bij het water, is De Rie Masten ook actief in de scouting- en watersportwereld, waar we intussen ook een jarenlange ervaring in hebben opgebouwd. We leveren dus ook artikelen zoals roeiriemen, wrikriemen, scoutingmasten en diverse scoutingmaterialen.
Jasper de rie eigenaar de rie masten

Maatwerkprojecten

Bij De Rie Masten staat de klant centraal. Daarom denken we ook graag mee buiten ons standaardassortiment en verwelkomen we maatwerkprojecten met een glimlach op ons gezicht. Dankzij onze ervaring van meer dan 90 jaar die werd doorgegeven van generatie op generatie, kennen we onze stiel als geen ander en houden we dus wel van een maatwerkproject dat ons uitdaagt.
Contactgegevens
Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00. Op zaterdag van 08:30 tot 12:00. Geen zin om te bellen? Je kan ons altijd een mailtje sturen. We reageren zo snel mogelijk.
085 060 7036
info@deriemasten.nl
Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.4 / 10
300+ beoordelingen
envelopeuserscartphone-handset