Advies nodig?
Bel 0183 50 36 55
6 dagen per week geopend
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €150
Feestelijke opening van onze nieuwe webshop! Daarom nu tot 20% korting op diverse artikelen!

Aluminium Vlaggenmasten

Aluminium vlaggenmasten zijn bijzonder populair, omdat ze de meeste mogelijkheden bieden. Ze kunnen dus perfect afgestemd worden op wat jij exact verwacht van een vlaggenmast. Zo zijn aluminium vlaggenmasten verkrijgbaar in verschillende vormen en met diverse opties, hebben ze een lange levensduur, en zijn ze onderhoudsarm. Aluminium is weersbestendig en corrosievrij, wat natuurlijk ideaal is voor vlaggenmasten, omdat die altijd buiten staan. Daarnaast is aluminium een prijsvriendelijk materiaal, waardoor deze vlaggenmasten een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Ontdek hier alle mogelijkheden die een aluminium vlaggenmast van De Rie Masten kan bieden!

Lees meer

Aluminium Vlaggenmasten

Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Welke vormen van aluminium vlaggenmasten zijn er?

Vlaggenmasten van aluminium zijn verkrijgbaar in twee vormen, conisch en cilindrisch. Het verschil zit volledig in de vorm:

  • Conische aluminium vlaggenmasten hebben een kegelachtige vorm. De diameter is dus breder aan de voet dan aan de top. Conische vlaggenmasten worden gebruikt voor klassieke vlaggen. Naast conische aluminium vlaggenmasten kan je dit type vlaggenmast ook verkrijgen hout en polyester. 
  • Cilindrische aluminium vlaggenmasten hebben over de hele lengte dezelfde diameter. Een cilindrische mast wordt vaak gebruikt met banier. Daardoor zijn ze vooral populair bij bedrijven, die cilindrische vlaggenmasten in aluminium vaak gebruiken als promomateriaal.

 

Welke afmetingen kies je voor je aluminium vlaggenmast?

De lengte die je kiest voor je aluminium vlaggenmast, is afhankelijk van de afstand tussen je woning of bedrijfspand en de vlaggenmast. Als je de vlaggenmast naast een pand plaatst, dan moet de top van de mast één meter lager zijn dan de nok van het dak. Gelukkig leent aluminium zich ertoe om vlaggenmasten in allerlei lengtes en diameters te produceren. Onze aluminium vlaggenmasten zijn verkrijgbaar tussen lengtes van 4 tot 10 meter

Welke lengte van vlaggenmast je moet kiezen, is dus voor elke situatie anders. Denk goed na over de plaatsing van de vlaggenmast en houd de regel van de hoogte van de nok van je woning of bedrijfspand in gedachten.

 

Welke vlag

De vlag die je nodig hebt voor je vlaggenmast, is afhankelijk van de lengte van de mast. Conische vlaggenmasten worden meestal gebruikt in combinatie met een traditionele vlag. Cilindrische vlaggenmasten worden zowel gebruikt voor traditioneel vlaggen, als voor vlaggen met banier.

Om die reden zijn aluminium cilindrische vlaggenmasten heel populair bij bedrijven. In combinatie met een banier is het bedrijfslogo altijd goed zichtbaar.

Kies je voor een conische aluminium vlaggenmast en wil je een traditionele vlag gebruiken, houd dan rekening met deze afmetingen voor je vlag:

VlaggenmastVlag
4-5 meter100x150cm
6 meter150x225cm
7-8 meter200x300cm
9-10 meter300x450cm

 

Grondbevestiging van aluminium vlaggenmasten

Aluminium vlaggenmasten bieden een groot aantal opties qua grondbevestiging. Zo kan je kiezen uit:

  • Kantelvoet
  • Overschuifkoker
  • Grondbuis
  • Muurbeugel
  • Mastbok


Vlaggenmasten van 10 meter worden standaard met een kantelvoet geleverd
. Dit is namelijk de meest stevige grondbevestiging, wat nodig is om het gewicht van grote masten te kunnen dragen. 

Kies het type grondbevestiging niet zomaar, maar baseer die op wat je uiteindelijk met je vlaggenmast wil doen. Twijfel je of ben je niet zeker, vraag dan advies aan onze specialisten.

 

Accessoires vlaggenmast

We leveren al onze vlaggenmasten met de nodige accessoires om je vlag correct te kunnen uithangen. Bij elke bestelling ontvang je standaard een vlaggenmasttouw en een kikker voor de bevestiging van het touw.

Indien er als keuze een anti-diefstal systeem of liersysteem wordt aangevinkt bij de vlaggenmast wordt deze standaard geleverd met een contragewicht.

Onze aluminium vlaggenmasten worden standaard ook voorzien van kunststof knop, maar je kan bij De Rie Masten ook voor een ander soort mastknop kiezen. We bieden mastknoppen in diverse kleuren en maten, zoals kegelvormig, speervormig of een mooie sierknop. Wil je indruk maken op je klanten en bezoekers met je aluminium vlaggenmast? Ga dan voor een unieke mastknop!

 

Verzending vlaggenmast

Je kan simpelweg je aluminium vlaggenmast online bestellen en wij leveren deze gratis bij je thuis- of bedrijfsadres af. Dit is met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden, dus wil je vanuit de regio’s bestellen, neem dan even contact op met onze klantendienst en we helpen je persoonlijk verder! Na je bestelling mag je jouw levering meestal binnen 5 dagen thuis verwachten.

De levering van onze vlaggenmasten wordt verzorgd door een professioneel transportbedrijf, zodat ook grote artikelen zonder beschadiging bij jou arriveren. Uiteraard kan je jouw bestelling ook bij ons op locatie komen afhalen.

 

Plaatsing van een aluminium vlaggenmast

Een vlaggenmast plaatsen kan een lastig karwei zijn. Om ervoor te zorgen dat alles vlot en veilig verloopt, kan je jouw vlaggenmast laten plaatsen door ons eigen plaatsingsteam. Dit is een team van VCA-gecertificeerde plaatsingsmedewerkers, dat bij jou op locatie komt en de volledige plaatsing op zich neemt. Dankzij onze professionals, loop je zelf geen veiligheidsrisico’s en bespaar je jezelf wat kostbare tijd!

 

Garantie vlaggenmast

De tevredenheid van onze klanten staat bij ons met stip voorop. Daarom bieden we al onze klanten een uitgebreide breukgarantie bij de aankoop van een aluminium vlaggenmast. Zowel voor conische als cilindrische aluminium vlaggenmasten, bieden we standaard 10 jaar breukgarantie.

Wanneer je jouw vlaggenmast laat plaatsen door het gespecialiseerd team van De Rie Masten, wordt jouw garantietermijn met 2 jaar verlengd. Voor de breukgarantie van je aluminium vlaggenmast gelden onze algemene voorwaarden.

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10
250+ beoordelingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram