Gratis verzending vanaf €150
Altijd scherpe prijzen
In de periode van 29 april tot en met 31 mei gaan wij verhuizen, er kan wel gewoon besteld worden. De levertijden zullen mogelijk langer zijn dan normaal.
KlantenserviceOver ons
085 060 7036
placeholder text

Aluminium Vlaggenmasten

Aluminium vlaggenmasten zijn zeer populair omdat ze licht zijn maar wel heel sterk. Ook hebben ze een lange levensduur en zijn ze onderhoudsarm. Dat komt omdat aluminium weersbestendig en corrosievrij is. Dit zijn natuurlijk ideale eigenschappen voor vlaggenmasten die altijd buiten staan. Wat ook fijn is aan aluminium, is dat het materiaal een moderne uitstraling heeft. Tot slot is aluminium prijsvriendelijk, waardoor wij aluminium vlaggenmasten tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding kunnen aanbieden.

Onze aluminium vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met diverse opties, waardoor ze perfect kunnen worden afgestemd op jouw verwachtingen van een vlaggenmast. Ontdek in ons aanbod alle mogelijkheden die een aluminium vlaggenmast van De Rie Masten kan bieden!

Lees meer
Filters
Sorteren

Aanbevolen

Nieuwste artikelen

Laagste prijs

Hoogste prijs

Aluminium Vlaggenmasten

Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Welke vormen aluminium vlaggenmasten zijn er?

Vlaggenmasten van aluminium zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk conisch en cilindrisch. Het verschil tussen deze twee zit volledig in de vorm:

Conisch

Conische aluminium vlaggenmasten hebben een kegelachtige vorm. Deze vlaggenmasten hebben dus een bredere diameter aan de voet dan aan de top. Conische vlaggenmasten worden vooral gebruikt voor klassieke vlaggen. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in aluminium, maar ook in hout en polyester.

Cilindrisch

Cilindrische aluminium vlaggenmasten hebben over de hele lengte dezelfde diameter. Cilindrische masten worden vaak gebruikt met banier en als promomateriaal.

 

Welke afmetingen kies je voor je aluminium vlaggenmast?

De lengte die je voor je vlaggenmast moet kiezen, is afhankelijk van de plek waar je de mast plaatsen wilt. Als je de aluminium vlaggenmast tegen een gebouw aan wilt plaatsen, dan is het belangrijk dat de top van de mast ongeveer 1 meter lager is dan de nok van het dak. Ben je van plan de vlaggenmast in een open ruimte te zetten, dan moet je een hogere vlaggenmast kiezen. Op deze manier zorg je ervoor dat de vlag ook van veraf zichtbaar is.

Welke lengte je moet kiezen, is dus afhankelijk van de plek en situatie. Denk goed na over de plaatsing van de vlaggenmast en houd de regel van de hoogte van de nok in gedachten. Gelukkig leent aluminium zich ertoe om vlaggenmasten in allerlei lengtes en diameters te produceren. Onze aluminium vlaggenmasten zijn dan ook verkrijgbaar in lengtes van 4 tot 10 meter.

 

Welke vlag past er bij mijn vlaggenmast?

Welke vlag is geschikt voor mijn vlaggenmast. Conische vlaggenmasten worden meestal gebruikt in combinatie met een traditionele vlag. Cilindrische vlaggenmasten daarentegen kunnen zowel voor traditionele vlaggen als voor vlaggen met banier gebruikt worden. Om die reden zijn cilindrische vlaggenmasten erg populair onder bedrijven. Door te kiezen voor een banier, is het bedrijfslogo altijd goed zichtbaar.

Wil je graag een traditionele vlag gebruiken bij je aluminium vlaggenmast, houd dan rekening met de volgende afmetingen:

Vlaggenmast Vlag
4-5 meter 100x150cm
6 meter 150x225cm
7-8 meter 200x300cm
9-10 meter 300x450cm

 

Welke grondbevestiging heb ik nodig voor mijn aluminium vlaggenmast?

Aluminium vlaggenmasten bieden een groot aantal opties qua grondbevestiging. Zo kan je kiezen uit:

  • Kantelvoet
  • Overschuifkoker
  • Grondbuis
  • Muurbeugel
  • Mastbok


Vlaggenmasten van 10 meter worden standaard met een kantelvoet geleverd
. Dit is namelijk de meest stevige grondbevestiging. Deze stevige grondbevestiging is nodig om het gewicht van grote masten te kunnen dragen.

Kies het type grondbevestiging niet zomaar, maar baseer die op wat je uiteindelijk met je vlaggenmast wil doen. Twijfel je over de juiste grondbevestiging, vraag dan advies aan onze specialisten.

 

Accessoires voor mijn aluminium vlaggenmast

We leveren alle vlaggenmasten met de benodigde accessoires om de vlag correct te kunnen uithangen. Bij elke bestelling ontvang je dus standaard een vlaggenmasttouw en een kikker voor de bevestiging van het touw.

Je hebt ook de keuze uit extra accessoires, zoals een anti-diefstal systeem of liersysteem. Als deze keuzes worden aangevinkt bij de bestelling van de vlaggenmast, dan worden deze accessoires standaard geleverd met een contragewicht.

Onze aluminium vlaggenmasten zijn standaard voorzien van een kunststof knop, maar je kunt bij De Rie Masten ook voor een ander soort mastknop kiezen. Wij bieden mastknoppen in diverse kleuren en maten aan. Denk bijvoorbeeld aan kegelvormig, speervormig of een mooie sierknop. Wil je indruk maken op je klanten en bezoekers met je aluminium vlaggenmast? Ga dan voor een unieke mastknop!

 

Verzending vlaggenmast

Je kunt je aluminium vlaggenmast binnen een paar eenvoudige stappen online bestellen en wij leveren deze vervolgens gratis af bij jouw huis- of bedrijfsadres. (Dit geldt niet voor bestellingen uit Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden, dus mocht je vanuit een van deze regio’s willen bestellen, neem dan even contact op met onze klantendienst voor meer informatie).

Binnen 5 dagen na de bestelling, mag je de aluminium vlaggenmasten thuis verwachten. De levering wordt verzorgd door een professioneel transportbedrijf, zodat de grote vlaggenmasten zonder beschadigingen bij jou arriveren. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw bestelling bij ons op locatie op te komen halen.

 

Plaatsing van een aluminium vlaggenmast

Een vlaggenmast plaatsen kan een lastig karwei zijn. Om ervoor te zorgen dat alles vlot en veilig verloopt, kun je jouw vlaggenmast laten plaatsen door ons eigen plaatsingsteam. Dit team bestaat uit VCA-gecertificeerde plaatsingsmedewerkers die bij jou op locatie langs komen en de volledige plaatsing op zich nemen. Hierdoor loop je zelf geen veiligheidsrisico’s en bespaar je jezelf wat kostbare tijd!

 

Garantie vlaggenmast

Bij De Rie Masten staat tevredenheid van de klanten met stipt voorop. Daarom bieden we al onze klanten een uitgebreide breukgarantie bij de aankoop van een aluminium vlaggenmast. Zowel voor conische als cilindrische aluminium vlaggenmasten bieden we standaard 10 jaar breukgarantie. Daarom komt nog eens bij 2 jaar garantie bij als je jouw vlaggenmast laat plaatsen door het gespecialiseerd team van De Rie Masten. Voor de breukgarantie van je aluminium vlaggenmast gelden onze algemene voorwaarden.

 

Niet gevonden wat je zocht?  Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.4 / 10
300+ beoordelingen
userscartphone-handset