Gratis verzending vanaf €150
Altijd scherpe prijzen
I.v.m. verhuizing kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
KlantenserviceOver ons
085 060 7036
placeholder text

Onderhoud

Het onderhoud van een vlaggenmast is enorm belangrijk voor de levensduur en een blijvende mooie uitstraling. Het exacte onderhoud dat je vlaggenmast nodig heeft, is afhankelijk van de materiaalkeuze die je maakt.

Aluminium en polyester

Zowel aluminium als polyester vlaggenmasten zijn onderhoudsarm. Omwille van hun weersbestendigheid, is het zelfs voldoende om deze eenmaal per jaar schoon te maken en een inspectie van het kantel- en hijsmechanisme uit te voeren. Het is aangeraden om elke 3 jaar een nieuwe vlaggenlijn te voorzien.

Hout

Houten vlaggenmasten hebben wel iets meer onderhoud nodig. Dit soort vlaggenmasten hebben jaarlijks een schoonmaakbeurt nodig. Om ervoor te zorgen dat je lang plezier hebt van jouw vlaggenmast, adviseren wij ook om de staat regelmatig te controleren en eventuele beschadigingen bij te werken. Elke 3 jaar dient de vlaggenmast voorzien worden van een nieuwe laklaag en een nieuw vlaggentouw.
Contactgegevens
Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00. Op zaterdag van 08:30 tot 12:00. Geen zin om te bellen? Je kan ons altijd een mailtje sturen. We reageren zo snel mogelijk.
085 060 7036
info@deriemasten.nl
Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.4 / 10
300+ beoordelingen
envelopeuserscartphone-handset