Advies nodig?
Bel 0183 50 36 55
6 dagen per week geopend
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €150
Feestelijke opening van onze nieuwe webshop! Daarom nu tot 20% korting op diverse artikelen!

Onderhoud

Het onderhoud van een vlaggenmast is enorm belangrijk voor de levensduur en een blijvende mooie uitstraling. Het exacte onderhoud dat je vlaggenmast nodig heeft, is afhankelijk van de materiaalkeuze die je maakt.


Aluminium en polyester

Zowel aluminium als polyester vlaggenmasten zijn onderhoudsarm. Omwille van hun weersbestendigheid, is het zelfs voldoende om deze eenmaal per jaar schoon te maken en een inspectie van het kantel- en hijsmechanisme uit te voeren. Het is aangeraden om elke 3 jaar een nieuwe vlaggenlijn te voorzien.


Hout

Houten vlaggenmasten hebben wel iets meer onderhoud nodig. Dit soort vlaggenmasten hebben jaarlijks een schoonmaakbeurt nodig. Om ervoor te zorgen dat je lang plezier hebt van jouw vlaggenmast, adviseren wij ook om de staat regelmatig te controleren en eventuele beschadigingen bij te werken. Elke 3 jaar dient de vlaggenmast voorzien worden van een nieuwe laklaag en een nieuw vlaggentouw.

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10
250+ beoordelingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram