Advies nodig?
Bel 0183 50 36 55
6 dagen per week geopend
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €100
Feestelijke opening van onze nieuwe webshop! Daarom nu tot 20% korting op diverse artikelen!

Vlaggenstokken

Vlaggenstokken zijn kortere stokken waaraan een vlag bevestigd kan worden. Vlaggenstokken hebben een lengte van 1,5 meter t.e.m. 3 meter. Heb je een langere vlaggenstok nodig dan 4 meter, dan heb je nood aan een vlaggenmast.

Bij De Rie Masten kan je vlaggenstokken kopen in verschillende lengtes en in twee verschillende materialen: houten vlaggenstokken of aluminium vlaggenstokken.

Al onze vlaggenstokken worden in onze eigen fabriek gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo garanderen we bij elk product de hoogste kwaliteit!

Lees meer

Vlaggenstokken

Resultaat 1–15 van de 20 resultaten wordt getoond

Houten vlaggenstok

Onze houten vlaggenstokken zijn niet voor niets ons best verkochte model van vlaggenstokken. Ze zijn handig in gebruik en van hoge kwaliteit. Wij bieden houten vlaggenstokken aan tot een lengte van 3 meter, voorzien van een hoogwaardig kunststof mantel om de kwaliteit te waarborgen en de levensduur te verlengen. We leveren ook elke houten vlaggenstok af met een bijzonder model vlaggenstokknop.

 

Aluminium vlaggenstok

Aluminium vlaggenstokken zijn sterker dan houten vlaggenstokken en hebben over het algemeen een langere levensduur. Ze zijn stevig maar licht, corrosievrij en slijtvast. Een aluminium vlaggenstok is dus bestand tegen alle weersomstandigheden, ook op lange termijn.

Al onze aluminium vlaggenstokken worden RAL 9010 gepoedercoat voor een extra lange levensduur. Ze zijn altijd voorzien van een bijzonder model van vlaggenstokknop en zijn beschikbaar in verschillende lengtes tot 3 meter.

 

Vlaggenstokhouder

Om je vlaggenstok aan een muur te bevestigen, heb je uiteraard ook een vlaggenstokhouder nodig. Bij De Rie Masten bieden we je onze vlaggenstokhouder voor vlaggenmasten met een diameter van 30 mm aan, afgewerkt in aluminium voor extra stevigheid en duurzaamheid. Ben je eerder op zoek naar een vlaggenstokhouder met voetstandaard om op de grond te zetten? Neem daarvoor contact op met onze klantendienst en wij helpen je meteen verder.

 

Handystick

De handystick is een vlaggenstokuithaler om probleemloos jouw gevelvlaggen in te halen of uit te steken. Dankzij de handystick kunnen onveilige opstapjes opgeborgen blijven, en haal in enkele seconden je vlag van de vlaggenstok. Onze handystick vlaggenstokuithaler is vervaardigd uit kunststof en geschikt voor vlaggenstokken met een diameter van 30 mm. 

 

Vlagcorrector

Een vlagcorrector zorgt ervoor dat jouw vlag niet om de vlaggenstok heen waait bij een stevige wind. Hierdoor blijft je vlag altijd mooi zichtbaar. Om die reden is onze vlagcorrector heel gewild bij bedrijven, zodat het bedrijfslogo altijd netjes getoond wordt, maar ook particulieren bestellen de vlagcorrector vaak als extra versteviging voor hun vlag.

 

welke vlag heb ik nodig

Als je een grote vlag wil hangen, kies dan best voor een aluminium vlaggenstok. Aluminium vlaggenstokken zijn steviger dan houten vlaggenstokken en zijn daardoor beter bestand tegen hevige weersomstandigheden.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt in het materiaal en het formaat van de vlaggenstok, maar je weet nog niet welk formaat van vlag je nodig hebt, dan kan ons advies je helpen:

  • Vlaggenstok tot 1,2 meter: 50 x 75 cm
  • Vlaggenstok tot 1,5 meter: 70x 100 cm of 80 x 120 cm
  • Vlaggenstok tot 2 meter: 100 x 150 cm
  • Vlaggenstok tot 2,5 meter: 120 x 180 cm

 

Levering van vlaggenstok

Via onze webshop kan je eenvoudig een vlaggenstok online bestellen. Na je online bestelling, leveren wij je vlaggenstok gratis bij je thuis- of bedrijfsadres af. Levering is gratis vanaf €100, met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden (hiervoor neem je best even contact op met onze klantendienst).

Je vlaggenstok wordt geleverd door een professioneel transportbedrijf, zodat we jou kunnen garanderen dat ook grote en zware artikelen zonder beschadiging afgeleverd worden. Uiteraard kan je jouw bestelling ook bij ons op locatie komen afhalen.

Beoordeling door klanten: 9.5 / 10
215+ beoordelingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram