Advies nodig?
Bel 0183 50 36 55
6 dagen per week geopend
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €100
Feestelijke opening van onze nieuwe webshop! Daarom nu tot 20% korting op alles.

Scouting

Scouting en De Rie Masten gaan hand in hand. Met onze rijke voorgeschiedenis in de waterscouting en onze 60 jaar ervaring met de productie van diverse houten producten, steeg door de jaren heen de vraag naar scouting artikelen bij De Rie Masten. Zo zijn we stap voor stap uitgegroeid naar de referentie voor waterscouting materiaal in Nederland.

Lees meer

Scouting

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond

Hoogwaardige kwaliteit scouting artikelen

De houten scouting artikelen die je terugvindt in onze webshop, zijn in eigen productie gemaakt. Dankzij onze 60 jaar ervaring weten we niet alleen wat belangrijk is om goed scouting materiaal af te leveren, maar streven we naar de allerhoogste kwaliteit door gebruik te maken van hoogwaardige houtsoorten.

Voor de vervaardiging van onze waterscouting artikelen, maken we gebruik van diverse houtsoorten, maar die zijn steeds FSC gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze houten scouting producten gemaakt worden uit hout afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Scouting materiaal online kopen bij De Rie Masten is dus kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid op een ecologisch verantwoorde manier.

 

Levering door heel Nederland

Wij je in onze webshop scouting artikelen online kopen, dan kan je deze ophalen in ons atelier, of gewoon bij je thuis laten bezorgen. Voor de levering schakelen we een professionele transportfirma in, zodat we een goede behandeling van het scouting materiaal kunnen garanderen. Jouw bestelling kan al binnen 1 tot 5 dagen thuisbezorgd worden in heel Nederland.

 

Maatwerk mogelijk

Omdat veel scouting activiteiten een specifiek materiaal nodig hebben, is scouting materiaal daar vaak niet helemaal op afgestemd. Om ervoor te zorgen dat je eigen veiligheid en die van andere scouts gegarandeerd is, heb je in dat geval nood aan waterscouting artikelen op maat. Bij De Rie Masten zijn we in staat om onze eigen maatwerk scouting artikelen te produceren in eigen fabriek, dus geen vraag is ons te gek. Twijfel niet om contact op te nemen met jouw specifieke vraag!

Naast onze maatwerk oplossingen, vind je in ons uitgebreide assortiment standaard deze watersport artikelen terug:

  • Gieken
  • Gaffels
  • Masten
  • Scoutingmasten
  • Sloepriemen
  • Vlaggenstokjes (kromme)
  • Houten haakstokken voor de scheepvaart
  • Sloepriemen van hout (elke lengte mogelijk)
Beoordeling door klanten: 9.5 / 10
215+ beoordelingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram