Gratis verzending vanaf €150
Altijd scherpe prijzen
I.v.m. verhuizing kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
KlantenserviceOver ons
085 060 7036
placeholder text

Polyester Vlaggenmasten

Polyester vlaggenmasten zijn een ideale keuze voor wie zoekt naar vlaggenmasten van hoge kwaliteit met een stijlvolle uitstraling. Deze vlaggenmasten zien er namelijk modern uit en gaan lang mee. Daar komt bij dat polyester vlaggenmasten ook heel praktisch zijn. Ze zijn onderhoudsarm en kunnen makkelijk schoongemaakt worden, als ze toch eens vuil zouden worden. Daarnaast is polyester makkelijk te recycleren. Kiezen voor een polyester vlaggenmast staat dus gelijk aan kiezen voor een duurzame oplossing.

Lees meer
Filters
Sorteren

Aanbevolen

Nieuwste artikelen

Laagste prijs

Hoogste prijs

Polyester Vlaggenmasten

Toont alle 5 resultaten

Zijn er meerdere vormen van polyester vlaggenmasten?

Een polyester vlaggenmast is altijd conisch van vorm. Een conische oftewel kegelachtige vorm wil zeggen dat de masten een bredere diameter aan de voet dan aan de top hebben. Als je niet helemaal zeker bent of een conische vlaggenmast van polyester is wat je zoekt, kijk dan ook eens bij onze conische vlaggenmasten van aluminium en hout. Ook voor cilindrische vlaggenmasten kun je bij ons terecht, maar die zijn enkel in aluminium en hout verkrijgbaar.

 

Polyester vlaggenmast in de juiste afmeting

De aanbevolen lengte van een polyester vlaggenmast is afhankelijk van de omgeving waarin deze geplaatst gaat worden. Ben je van plan om de vlaggenmast tegen een pand of woning te plaatsen, dan moet de top van de mast ongeveer één meter lager zijn dan de nok van het dak. Onze polyester vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in lengtes van 4 tot 10 meter, dus voor elk pand en elke woning bestaat er wel een geschikte oplossing.

 

Garantie op onze polyester vlaggenmasten

Bij De Rie Vlaggen zetten we de tevredenheid van onze klanten altijd op de eerste plaats. Daarom geniet je als klant van een uitgebreide breukgarantie van 10 jaar op onze vlaggenmasten. Hiervoor zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wil je jouw polyester vlaggenmast online bestellen en laten plaatsen door het gespecialiseerd team van De Rie Masten, dan wordt jouw garantietermijn met 2 jaar verlengd.

 

Grondbevestiging van een polyester vlaggenmast

Een goede grondbevestiging is belangrijk voor de stevigheid van de vlaggenmast en voor het goed kunnen schoonmaken van de mast. Hoewel een polyester vlaggenmast weinig onderhoud nodig heeft, zal je deze toch zo nu en dan wel eens willen reinigen. Daarom worden onze polyester vlaggenmasten geleverd met een kantelvoet, de meest stevige grondbevestiging.

 

De polyester vlaggenmast professioneel laten plaatsen

Het is niet gemakkelijk om een polyester vlaggenmast te plaatsen. Onze VCA-gecertificeerde plaatsingsmedewerkers nemen dit werk graag van je over. Ze komen bij jou op locatie langs om de vlaggenmast snel en deskundig te plaatsen. Hierdoor kun jij je kostbare tijd aan iets anders besteden en loop je geen veiligheidsrisico’s.

 

Accessoires voor de polyester vlaggenmast

Bij elke levering leveren wij accessoires mee die nodig zijn om meteen te kunnen vlaggen. Zo ontvang je een vlaggenmasttouw en een kikker voor de bevestiging van de vlag. Verder worden onze vlaggenmasten standaard voorzien van een platte ronde mastknop. Je hebt echter ook de keuze om voor een ander soort mastknop te gaan. Dus wil je jouw vlaggenmast afstemmen op je persoonlijke voorkeur of de stijl van je bedrijf? Kies dan voor een mastknop in een eigen kleur of een unieke vorm!

 

Welke vlag is geschikt voor mijn vlaggenmast?

De vorm van de vlaggenmast bepaalt het soort vlag dat je nodig hebt. Polyester vlaggenmasten zijn conisch en worden daarom gebruikt in combinatie met een traditionele vlag. Voor traditionele vlaggen adviseren wij de onderstaande afmetingen:

Vlaggenmast Vlag
4-5 meter 100x150cm
6 meter 150x225cm
7-8 meter 200x300cm
9-10 meter 300x450cm

 

 

Vlaggenmast bestellen

Je kunt je polyester vlaggenmast naar keuze gemakkelijk online bestellen. Binnen 5 dagen na de bestelling wordt jouw pakket gratis afgeleverd bij het opgegeven adres. Deze service kunnen wij helaas niet bieden bij bestellingen uit Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden. Mocht je vanuit een van deze regio’s willen bestellen, neem dan even contact met ons op. Ook bij andere vragen kun je ons uiteraard even bellen. Wij staan klaar om je verder te helpen.

Niet gevonden wat je zocht?  Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.4 / 10
300+ beoordelingen
userscartphone-handset