Advies nodig?
Bel 0183 50 36 55
6 dagen per week geopend
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €150
Feestelijke opening van onze nieuwe webshop! Daarom nu tot 20% korting op diverse artikelen!

Polyester Vlaggenmasten

Polyester vlaggenmasten zijn een ideale keuze voor wie zoekt naar vlaggenmasten van hoge kwaliteit met een stijlvolle uitstraling. Ze zien er goed uit en gaan lang mee, maar polyester vlaggenmasten zijn ook heel makkelijk. Ze zijn onderhoudsarm, en kunnen makkelijk schoongemaakt worden als ze toch eens vuil zouden worden. Daarnaast is polyester makkelijk te recycleren, dus kiezen voor een polyester vlaggenmast, is kiezen voor een duurzame oplossing.

Lees meer

Polyester Vlaggenmasten

Toont alle 5 resultaten

Welke vormen van polyester vlaggenmasten zijn er?

Een polyester vlaggenmast is altijd conisch van vorm. Conische polyester vlaggenmasten hebben een kegelachtige (conische) vorm en hebben dus een bredere diameter aan de voet dan aan de top.

Als je niet helemaal zeker bent of een polyester conische vlaggenmast is wat je zoekt, kan je deze ook verkrijgen in aluminium of hout. Ook voor cilindrische vlaggenmasten kan je bij ons terecht, maar die zijn enkel verkrijgbaar in aluminium en hout. 

 

Welke afmetingen heb ik nodig voor mijn polyester vlaggenmast?

De aanbevolen lengte van een polyester vlaggenmast, is afhankelijk van de omgeving waarin deze geplaatst wordt. Ben je van plan om de vlaggenmast naast een pand of woning te plaatsen, dan moet de top van de mast één meter lager zijn dan de nok van het dak. Polyester vlaggenmasten zijn verkrijgbaar tussen lengtes van 4 tot 10 meter, dus voor elk pand of woning bestaat er wel een geschikte oplossing.

 

Welke vlag

De vorm van de vlaggenmast bepaalt het soort vlag dat je nodig hebt. Conische vlaggenmasten worden gebruikt in combinatie met een traditionele vlag, maar cilindrische vlaggenmasten kunnen zowel met een traditionele vlag als met banier gebruikt worden.

Polyester vlaggenmasten zijn enkel verkrijgbaar in conische vorm, dus je gebruikt ze in combinatie met een traditionele vlag. Voor traditionele vlaggen adviseren wij deze afmetingen voor je vlag:

VlaggenmastVlag
4-5 meter100x150cm
6 meter150x225cm
7-8 meter200x300cm
9-10 meter300x450cm

 

Grondbevestiging van een polyester vlaggenmast

Niet enkel voor de stevigheid van de vlaggenmast, maar ook voor het schoonmaken, is de keuze voor een bepaalde grondbevestiging belangrijk. Hoewel een polyester vlaggenmast weinig onderhoud nodig heeft, zal je deze nu en dan wel eens willen schoonmaken. Daar heeft de grondbevestiging dus een impact op.

Daarom worden polyester vlaggenmasten enkel geleverd met kantelvoet. Dit is namelijk ook de meest stevige grondbevestiging, wat nodig is om het gewicht van grote masten te kunnen dragen.

 

Accessoires voor de polyester vlaggenmast

Bij elke levering zorgen we dat de nodige accessoires worden meegeleverd om meteen te kunnen vlaggen. Bij elke bestelling ontvang je standaard een vlaggenmasttouw en een kikker voor de bevestiging van de vlag.

Onze polyester vlaggenmasten worden standaard voorzien van een platte ronde mastknop, maar je kan bij De Rie Masten ook voor een ander soort mastknop kiezen. Wil je jouw vlaggenmast meer afstemmen op je persoonlijke voorkeur of de stijl van je bedrijf? Dan kan je bij De Rie Masten kiezen voor een mastknop in een eigen kleur of een unieke vorm!

 

Verzending van polyester vlaggenmasten

Bij De Rie Masten kan je jouw polyester vlaggenmast online bestellen. Wij leveren deze gratis bij je thuis- of bedrijfsadres af, met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden (hiervoor neem je best even contact op met onze klantendienst). Na je bestelling mag je jouw levering meestal binnen 5 dagen thuis verwachten.

De levering van onze vlaggenmasten schakelen wij steeds een professioneel transportbedrijf in. Zo garanderen we dat ook grote artikelen zonder beschadiging bij jou geleverd worden. Uiteraard kan je jouw bestelling ook bij ons op locatie komen afhalen.

 

Plaatsing van een polyester vlaggenmast

Een polyester vlaggenmast plaatsen kan een lastig karwei zijn. Wij beschikken daarom over ons eigen plaatsingsteam van VCA-gecertificeerde plaatsingsmedewerkers, dat bij jou op locatie komt en de volledige plaatsing op zich neemt. Zo loop je zelf geen veiligheidsrisico’s en bespaar je jezelf wat kostbare tijd!

 

Garantie op onze polyester vlaggenmasten

Bij De Rie Vlaggen zetten we de tevredenheid van onze klanten altijd op de eerste plaats. Daarom geniet je als klant van een uitgebreide breukgarantie van 10 jaar op onze polyester vlaggenmasten. Hiervoor zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wil je jouw polyester vlaggenmast online bestellen en laten plaatsen door het gespecialiseerd team van De Rie Masten, dan wordt jouw garantietermijn met 2 jaar verlengd.

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10
250+ beoordelingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram