Gratis verzending vanaf €150
Altijd scherpe prijzen
I.v.m. verhuizing kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
KlantenserviceOver ons
085 060 7036
placeholder text

Maatwerk

Maatwerk vlaggenmasten

Een maatwerk vlaggenmast biedt een oplossing voor vraagstukken die met een standaard vlaggenmast niet mogelijk zijn. Soms heb je nu eenmaal specifieke eisen voor het materiaal van je vlaggenmast, of wil je een gepersonaliseerde vlaggenmast in een eigen stijl. Geen nood, bij De Rie Masten hebben we ongetwijfeld een geschikte oplossing voor jou.

Maatwerk vlaggenmasten uit eigen atelier

Niet alleen dankzij onze ervaring in het ontwikkelen van vlaggenmasten, die we al doorgeven van generatie op generatie sinds 1930, maar ook dankzij ons uitgebreid machinepark in eigen atelier, kunnen we elk soort opdracht voor een maatwerk vlaggenmast aan.

Vakkundig advies in jouw maatwerkproject

Leg jouw vraag voor aan onze ervaren experts, en zij helpen je bij de keuze voor een materiaal, afmeting of kleur. Al deze zaken hebben namelijk een impact op de duurzaamheid, stijl of bestendigheid van jouw vlaggenmast. Afhankelijk van de doelstelling die jij ermee hebt, zullen we je persoonlijk begeleiden in elke keuze die gemaakt moet worden.

Zo zijn aluminium vlaggenmasten bijvoorbeeld heel duurzaam, sterk en onderhoudsvriendelijk. Ze hebben vaak een elegante uitstraling. Ben je op zoek naar een meer charmante en klassieke uitstraling, dan kies je misschien beter voor een houten vlaggenmast, eventueel zelfs afgewerkt met een sierlijke maatwerk vlaggenmastknop. Is gemak en duurzaamheid vooral belangrijk, dan zijn polyester vlaggenmasten misschien wel de juiste keuze.

De kleur van je vlaggenmast

Ook de kleur van je vlaggenmast kan worden afgestemd op jouw verwachtingen. Wil je een vlaggenmast in een andere RAL kleur, dan is dat geen probleem. Daarnaast kunnen we ook vlaggenmasten in meerdere kleuren schilderen zoals prinsgeschilderde vlaggenmasten (rood-wit-blauw), bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden of specifieke toepassingen.

De afmeting van je maatwerk vlaggenmast

In ons standaard assortiment vind je vlaggenmasten terug met een lengte van 4 tot 10 meter, en een diameter tussen 65 mm en 121 mm. Dit is natuurlijk afhankelijk van het materiaal.

Indien je volgens jouw wensen geen geschikt formaat van vlaggenmast vindt, ook dan kan een maatwerk vlaggenmast voor jou een oplossing zijn. In onze eigen fabriek kunnen we ook de afmetingen van de vlaggenmast op maat maken.

Onze maatwerk vlaggenmast projecten

Benieuwd naar welke maatwerk vlaggenmasten we in het verleden al hebben geleverd? Bekijk enkele van die projecten hieronder!
Ook maatwerk? Neem contact op!
Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00. Op zaterdag van 08:30 tot 12:00. Geen zin om te bellen? Je kan ons altijd een mailtje sturen. We reageren zo snel mogelijk.
Wij zijn momenteel niet beschikbaar
085 060 7036
info@deriemasten.nl
Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.4 / 10
300+ beoordelingen
envelopeuserscartphone-handset